wind energy

منابع تجدید پذیر بیش از نیمی از انرژی کشور دانمارک را تامین می کنند

دانمارک بیان داشته که دیگر از سوخت های فسیلی مانند نفت، ذغال سنگ و گاز استفاده نمی‌کند. این کشور بر اساس چشم اندازبیست ساله خود قصد دارد تا سال ۲۰۳۵ از نیروی الکتریسیته تجدید پذیر استفاده کند و تا سال ۲۰۵۰ استفاده از هرگونه سوخت فسیلی را حذف نماید. آمار نشان می دهد که این کشور در مسیری درست قرار گرفته و تا به حال توانسته ۵۶ درصد از نیاز برق خود را از منابع تجدیدپذیر تامین کند.

بر اساس گزارش آژانس انرژی دانمارک، بیشترین انرژی برق از نیروی باد (۴۱.۸ درصد) تامین می‌شود. زیست توده (biomass) با سهم ۱۱ درصدی در جایگاه دوم قرار دارد. (زیست توده یک منبع تجدید پذیر انرژی است که از مواد زیستی به دست می‌آید. به‌طورکلی کلیه زباله‌هایی که منشاء زیستی داشته باشند و از تکثیر سلولی پدید آمده باشند زیست توده نامیده می‌شوند.) انرژی خورشیدی نیز در رتبه سوم قرار دارد.

در سال ۲۰۱۵، میزان مصرف گاز، نفت و زغال سنگ به میزان ۳۰ درصد کاهش یافت و انرژی های تجدیدپذیر نیز حدود ۲.۷ درصد افزایش داشت. این تغییر در منبع انرژی سبب شده تا میزات تولید گاز کربن به اندازه ۶.۶ درصد کم شود. دانمارک قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میزان تولید گازهای گلخانه‌ای را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.

 

مترجم: محسن راعی

منبع: www.inhabitat.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *