بازطراحی یا ریدیزاین وبسایت تنها به حوزه گرافیک محدود نمیشود. در این مقاله متوجه خواهیم شد که محتوا و در کل استراتژی محتوا میتواند چه تاثیر مهمی در بازطراحی داشته باشد.
بازطراحی وبسایت دارای سه مرحله است: فاز محتوا، فاز طراحی و فاز توسعه. اما ابتدا باید اهداف پروژه مشخص شود، چه کسانی و چگونه به وبسایت سر میزنند. در خصوص تایم لاین اولیه پروژه نیز باید به نتیجه رسید.
- اهداف خود را مشخص کنید
فرض کنید شش ماه از طراحی وبسایتتان گذشته و شما نیز از بازطراحی آن خشنود هستید. چه اتفاقی در سایت افتاده که سبب شادی شما شده است؟
این سوال مهمی است که باید پاسخ داده شود: موفقیت سایتتان را در چه میبینید؟
- پرسونای مخاطب
پرسونای مخاطب در معنای کلی یعنی فهم آنکه چه نوع افرادی و چرا به سایت شما سر میزنند. اما عموم مردم یا به مساله پرسونای مخاطب شدیدا توجه میکنند یا هدف آن را اصلا نمیفهمند.
- ایجاد ترافیک
در حال حاضر کاربران چگونه وارد سایت شما میشوند؟ اینکه شما ترافیک زیادی از گوگل نمیگیرید به این معنی نیست که کاربران از سایت شما بازدید نمیکنند.
شاید این کاربران از تبلیغات سنتی (برونگرا یا outbound) یا از نمایشگاهها به سایت شما سرازیر شدهاند. آیا .بسایت شما ابزار ایجاد مشتری راغب (lead) است یا نرخ تبدیل (conversion) را افزایش میدهد؟ این سوالات تنها زمانی پاسخ داده میشود که بفهمید ترافیک شما از کجاست.
- تایملاین
آنچه در تایملاین مهم است روند کلی آن است. حقیقت آن است که معمولا طراحان وبسایت به این تایملاین متعهد نیستند چرا که متغیرهای ناشناخته زیادی وجود دارند. بهتر آن است که محتوای خود را منظم کنید. محتوا آن گلوگاه پروژه است. نمونه یک تایملایم در اینجا آمده است.
مرحله محتوا
مرحله محتوا جاییست که اشتباهات زیادی رخ میدهد. باید با دیدی تازه به وبسایت حال حاضر نگاه کرد و همچنان جایگزینها را نیز رصد کرد.
- نقشه سایت (user flow)
نقشه سایت، ساختار و شاکله آن است. در حقیقت نقشهای از همه صفحات وبسایت و رابطه آنها با هم است. اسکلتی است که روی آن بدنه وبسایت چیده میشود.

اولین کاری که باید بکنید آن است که به نقشه کنونی سایت توجه کنید. بهتر است این کار را روی گوگل شیت انجام دهید. باید نام تمامی صفحات به همراه آدرس آنها را در این شیت گوگل بنویسید تا بتوانید این آدرسها را وبسایت جدید ریدیرکت کنید.
- گوگل آنالتیکس
از گوگل آنالتیکس به منظور دریافت آن که مخاطبین چگونه با سایت شما تعامل میکنند استفاده کنید. در ضمن با گوگل آنالتیکس میتوانید دریابید که رفتار مشتریان چگونه است.
- جمعآوری محتوا
ابتدا باید تمامی محتوای حال حاضر وبسایت شما در گوگل داکس قرار گیرد. مزیت گوگل داکس در این است که همه تیم میتوانند به صورت همزمان تعامل داشته باشند و مشکل ورژن کنترل نیز وجود نخواهد داشت. توجه داشته باشید که همه محتوا به صورت مرکزی تجمیع شوند.
- تصاویر
ما از گوگل درایو به منظور به اشتراک گذاری تصاویر نیز استفاده میکنیم. میتوان از چند فولدر در گوگل درایو به منظور طبقهبندی تصاویر بهره برد.
مرحله طراحی
مساله طراحی و محتوا شبیه قضیه مرغ و تخممرغ است. اما مساله این است که باید همزمان به جفتشان توجه کنید.
- چگونه ممکن است؟
خب شما باید ابتدا با نقشه سایت شروع کنید و سپس به سراغ ساختار صفحه خانه (home page) بروید. صفحه خانه عموما تصویری از نقشه سایت شما است.
هنگامی که شروع به طراحی صفحه خانه میکنید در خواهید یافت که برخی عناصر محتوا را در آن ندیدهاید و باید برگردید و نقشه سایت خود را بهروزرسانی کنید.
اما این طبیعی است. حقیقت آن است که طراحی وبسایت بیشتر کاری هنرمندانه است تا علمی.
- ابتدا صفحه خانه (homepage)
هنگام طراحی صفحه اول باید نوع فونت، اندازه آن، رنگ و زبان کلی طراحی مشخص شده باشد.
- موکاپ طراحی
موکاپ در حقیقت تصویر دقیق وبسایت ماست. ما عمدتا از فتوشاپ برای این موضوع استفاده میکنیم. اگر طراح وبسایت به شما موکاپ ارائه نکرد اما وبسایتی تحویل شما داد که کار میکرد باید بدانید که از تمپلیتهای امده استفاده کرده است.
- وایرفریم و موکاپ
وایرفریم با موکاپ تفاوت دارد. همانطور که گفته شد موکاپ تصویر دقیقی از وبسایت شما است اما وایرفریم طراحی مینیمالیستی از وبسایت و ساختار آن است. به عنوان مثال، نقشه مترو یک وایرفریم بوده اما تصویر یک ایستگاه مترو، موکاپ آن است. پروتوتایپ حتا فراتر از موکاپ است و جنبه تعاملی دارد.

- فونت
فونتها مهم هستند و عمدتا کمتر مورد توجه قرار میگیرند. 80 تا 90 درصد وبسایتها از متن تشکیل شدهاند و داشتن فهم درست از فونتها میتواند تاثیری بزرگ بر طراحی داشته باشند. قاعده کلی آن است که بیشتر از 2 فونت استایل و کم تر از 2 الی 3 الاینمنت (تراز) بهره ببرید. هر چه کمتر از فونتهای مختلف استفاده کنید بهتر است.
بهترین مکان برای یافتن فونتها، گوگل فونت است.
هنگامی که فونت مورد علاقه خود را یافتید میتوانید از ابزار whathefont به منظور تشخیص نوع فونت بهره ببرید.
- رنگها
تفاوت یک وبسایت با طراحی ضعیف نسبت به نوع قویترش آن است که وبسایت ضعیفتر کارهای زیادتری را انجام میدهد. در خصوص رنگها نیز همینطور است. بهتر است حداکثر 2 الی 3 رنگ اصلی و 2 الی 3 رنگ فرعی داشته باشید.
مظمئن باشید که رنگها دارای کنتراست خوبی باشند. میتوانید از ابزار contrast checker استفاده کنید.
- تصاویر
برخی از تصاویر آرشیوی متنفر هستند. اما باید گفت آنها از تصاویر کلیشهای که دو نفر در حال دست دادن با هم هستند خوششان نمیآید.
حقیقت استفاده از رنگها آن است که مفهوم نوشتههایمان بهتر منتقل شود. اکثر مردم حوصله خواندن ندارند بنابراین شما باید برای جلب توجهشان از تصاویر بیتا و متقاعدکننده استفاده کنید.
- تمپلیت (الگو) صفحه
یکی از پیچیدهترین مفاهیم توضیح الگوی صفحات وبسایت است چرا که هر صفحهای دارای پوسته یکسانی نیست. بیشتر آنها دارای ساختاری مشابه هستند که به آنها الگوی صفحه گفته میشود.
هر چقدر که بخواهید صفحاتتان دارای طراحی بیتا باشند، پروژه طراحی طولانیتر و گرانتر خواهد بود.
طراحی با ذهنیت سئو
- ارزیابی محتوای حال حاضر وبسایت
ابزارهایی مانند Ahref میتوانند شما را در فهم رتبه سایت و همینطور در کلیدواژهها کمک کنند. اگر وبسایت شما در حال حاضر رتبه خاصی ندارد این قسمت را میتوانید نادیده بگیرید. اما اگر رتبه آن خوب است و کلیدواژه های مرتبط زیادی دارد بهتر است با یک متخصص سئو حتما صحبت کنید.
- صفحات برتر
هنگام صحبت در خصوص سئو، قانون بیست هشتاد وجود داربد. 20 درصد از صفحات وبسایت مسوول 80 درصد از ترافیک سایتتان هستند. باید به این صفحات توجه بسیار زیادی بشود.
- ساختار URL
باید آرشیوی از آدرسهای حال حاضر وبسایتتان داشته باشید. ایده آن است که تا انجایی که میتوانید ساختار url ها را به هم نزنید و سپس آن ها را ریدیرکت کنید.
- با موفقیت شوخی نکنید!
بهتر است به صفحاتی که در حال حاضر روی گوگل رتبه دارید دست نزنید. این یعنی محتوا، تگ عنوان و توضیحات متا باید دست نخورده باقی بماند. این شامل توضیح تگها و ساختار url نیز میشود. اگر گوگل محتوای صفحه شما را دوست دارد به این قایق دست نزنید!
فاز توسعه
- توسعه اولیه
عموما توسعهدهندگان وبسایت را در کامپیوتر خودشان طراحی میکنند و سپس آن را بر روی یک url برای تست آپلود میکنند. اکثر توسعهدهندگان ابتدا قسمت CSS و HTML سایت را طراحی میکنند.
- توسعه سیستم مدیریت محتوا
هنگامی که توسعه فرانت اند به اتمام رسید، سایت با سیستم مدیریت محتوا یکپارچه میشود. ما از ووردپرس استفاده میکنیم. متاسفانه به توسعه سیستم مدیریت محتوا توجه کمی میشود.
- توسعه موبایل
بیشتر مشتریان متعجب خواهند شد اگر بفهمند که طراحی موبایل در مرحله توسعه انجام میشود. حقیقت آن است که دیوایسهای زیادی برای توسعه وجود دارد. آنچه که ما انجام میدهیم این است که ابتدا برای موبایل طراحی میکنیم. گوگل در الگوریتمهای امروزیش توسعه موبایل را مهمتر از دسکتاپ میداند.
- اطمینان از کیفیت
باید وبسایت شما در همه مرورگرها و دیوایسها به درستی نشان داده شود. به همین دلیل باید روندی به منظور اطمینان از کیفیت ایجاد شود. بسته به بزرگی وبسایت شما، هر یک یا دو هفته باید کیفیت کنترل شود.
- آموزش
تبریک میگوییم! سایت شما آماده است. اما چگونه باید محتوا را ویرایش و به روز رسانی نمود؟ اینجاست که نیاز به آموزش وجود دارد. شما باید بدانید که بکاند وبسایت چگونه کار میکند و چطور میتوان ویرایشهای پایهای را انجام داد. میتوان بخشهایی را به صورت ویدئویی ضبط کرد و به کارمندان وبسایت نشان داد.
چکلیست شروع بازطراحی وبسایت
چکلیست سبب میشود تا فرآیند بازطراحی وبسایت راحتتر انجام شود و متغیرها نیز به درستی چک شوند.
- میزبانی اعتبارنامه
دامین و هاست دو مولفه جداگانه هستند که با هم کار میکنند تا وبسایت شما نمایش داده شود. هنگام باز طراحی آیا هاست شما تغییر خواهد کرد؟
- ایمیل
هاست ایمیل چیزی متفاوت از هاست وبسایت شماست. اگر وبسایت جدید همان هاست قبلی را دارد مشکلی پیش نمیآید اما اگر فضا را جابجا کردهاید باید مطمئن شوید که رکوردهای ایمیل خود را تغییر نداده باشید. اگر nameserverها تغییر یافتهاند باید از یک متخصص به منظور اعمال تغییرات بهره ببرید.
- بکاپ از دادههای موجود وبسایت
اگر هاست خود را تغییر ندادهاید شاید بخواهید تا دادههای قدیم خود را به فولدر آرشیو منتقل کنید (مانند www.yourdomain.com/archive) این روش باعث میشود تا از توسعهدهنده خود بخواهید این فولدر را از ایندکس خارج کند تا گوگل دیگر آن را در جستجوی خود نشان ندهد. اگر هاست جدید دارید میتوانید دادههای قدیم خود را در فولدر زیپ شده قرار دهید.
- گوگل آنالتیکس
شما باید مطمئن شوید که گوگل آنالتیکس رو وبسایت شما به خوبی کار میکند. بهتر است که کد آنالتیکس مستقیم در قسمت head سایت کپی شود تا این که بخواهید از پلاگینها استفاده کنید. در گوگل انالتیکس میتوانید یادداشت هم اضافه کنید.
- ووردپرس موتورهای جستجو را دلسرد میکند
اگر وبسایت شما ووردپرس است به این نکته توجه کنید که این سیستم مدیریت محتوا میانه خوبی با ایندکس گوگل ندارد. این هنگام توسعه وبسایت خوب است چرا که از اندیکس گوگل جلوگیری میکند اما هنگامی که وبسایت توسعه یافت باید تیک گزینه discourage search engines را از قسمت dashboard و setting برداشته شود.
بازطراحی چیست؟
همانطور که از نامش پیداست، بازطراحی یعنی طراحی دوباره وبسایت. اما حقیقت آن است که همه بازطراحیها شبیه هم نیستند. گاهی شما تنها تغییرات اندکی در شکل ظاهری سایت میدهید. برای مثال، ممکن است شما یک وبسایت وردپرس داشته باشید که چند سالی عمر داشته باشد. شما ممکن است بخواهید فونت، رنگها و تصاویر آن را عوض کنید. در این حالت شما احتمالا تم ووردپرس خود را تعویض نخواهید کرد و تنها دستی به سر و گوش CSS و تصاویر خواهید کشید.
اما ممکن است شما از یک سیستم مدیریت محتوا به سیستمی دیگر مهاجرت کنید. برای مثال، وبسایت شما جوملا است و قصد دارید به سمت ووردپرس بروید. در این حالت، کل وبسایت نو خواهد شد. نه تنها طراحی بلکه ساختار url نیز تغییر خواهد کرد.
عموما، عنصر اصلی در بازطراحی وبسایت، خود وبسایت بر روی دامین است.
چرا بازطراحی وبسایت مهم است؟
دیوید آگیلوی، متخصص تبلیغات و کپیرایت میگوید: تبلیغات یعنی فروشندگی در پرینت
منظور آن است که تبلیغات موثر خود میتواند یک فروشنده باشد. وبسایت شما میتواند فروشنده مجازی شما در جهان بهتر باشد.
وبسایت شما اولین نقطه ملاقات شما با مشتریانتان است. برعکس قضیه آن است که وبسایت زشت و بیقواره میتواند هزینه روی دستتان بگذارد. به قول دیجی کوییک “اگر چیزی پولساز نباشد بیمعنیست.”
بنابراین پاسخ سوال آن که چرا بازطراحی وبسایت مهم است باید پاسخ داد که دلیلش پول است.
چالشهای معمول در بازطراحی وبسایت
من متوجه شدهام که بازطراحی پروژهها را عموما کسانی پیشنهاد میدهند که تازه وارد شرکت شدهاند. این عزیزان عموما نگاهی تازه به محدودیتهای حال حاضر وبسایت دارند. این مسائل میتواند شامل محدودیتهای فنی مانند نبود طراحی ریسپانسیو موبایل یا مسائل زیبایی شناسانه باشد.
وبسایتی که هفت سال از عمرش میگذرد و پسر همسایه که زحمت طراحی آن را کشیده در آن زمان ترم اول دانشگاه بوده دیگر نمیتواند پاسخگوی نیازها و خواستههای کاربران امروز باشد. چالش معمول این است که “من از وبسایتم متنفرم. خیلی زشته”
هر چند وقت به چند وقت باید وبسایت بازطراحی شود؟
به صورت معمول یک وبسایت باید هر دو تا سه سال بازطراحی شود. البته این مساله به حوزه کاری آن وبسایت نیز مربوط میشود. وبسایتی که در صنعت نرمافزار به عنوان سرویس یا SaaS فعالیت دارند یا آنهایی که مربوط به فناوری میشوند باید زودتر بازطراحی شوند. اما صنایعی که محافظهگراتر هستند مانند ساختوساز و خدمات مالی فعالیت دارند میتوانند در بازهای طولانیتر مانند 3 تا 5 سال نسبت به باطراحی خود اقدام کنند.
اما بهتر است بگوییم هر زمان که سودآور باشد بهتر است نسبت به بازطراحی اقدام کنیم. باید از خود پرسید آیا وبسایت حال حاضر ما اگر بازطراحی شود خدمات خوبی ارائه میکند؟ اگر پاسخ مثبت است باید همین الان اقدام کنید.
چگونه باید بازطراحی وبسایت انجام شود؟
- بودجه خود را تعیین نمایید
همانطور که احتمالا متوجه شدهاید مساله بودجه همه جا هست. بنابراین بهتر است در ابتدا بودجه خود را تعیین کنید. این سبب میشود تا استراتژی خود را بهتر تعیین نمایید. حقیقت آن است که برای هر بودجهبندی میتوان یک بازطراحی در نظر گرفت.
- حوزه پروژه خود را درک کنید
گاها از من مضنه قیمت میپرسند بدون آنکه اطلاعات کافی در خصوص پروژهاشان بدهند. این چیزهاییست که قبل از دادن مضنه قیمت به آنها احتیاج دارم:
- وبسایت جدید شما چند صفحه دارد؟
این ممکن است پاسخ سادهای داشته باشد اما این گونه نیست. اکثر مردم درک درستی نسبت به تعداد این صفحات ندارند. ممکن است بگویند 5 الی 6 صفحه است اما پس از تحقیق متوجه میشوم که بیشتر از 200 صفحه است.
- وبسایت جدید شما چند صفحه بیتا دارد؟
تمپلیت یک صفحه با دیگری متفاوت است. بنابراین میتوان با تعیین تعداد این صفحات میزان گستردگی پروژه را تعیین نمود.
- عملکرد بیتا
شما درضمن باید فهرستی از عملکردهای بیهمتایی که در وبسایت جدید لازم دارید را تعیین نمایید. این میتواند شامل نقشه تعاملی، تعامل بیهمتا، عضویت با پسورد یا یکپارچه سازی با سایتهایی مانند مارکتو باشد. باید هر گونه جنبه فنی وبسایت جدیدتان نوشته شود تا در بازطراحی از قلم نیافتد.
- در خصوص وبسایتهای دیگر تحقیق کنید
به این موضوع توجه کنید که من نگفتم در خصوص رقبای خود تحقیق کنید. چرا در خصوص بهترین وبسایتها تحقیق نکنید؟ مثلا به دنبال بهترین وبسایتها در حوزه فناوری بگردید.
میتوانید در پینترست بهترین وبسایتها را پین کنید. روش آن است که این وبسایت را به اجزاء کوچکتر تبدیل کرده و فونت، دکمهها، فضای بین خطوط و عناوین را تحلیل کنید.
- در خصوص وبسایتهای شرکتها تحقیق کنید
هنگامی که قصد دارید از یک شرکت به منظور بازطراحی استفاده کنید ابتدا به پورتفولیو یا پروژههای انجام شدهاش نگاه کنید. اگر کارها را دوست نداشتید بهتر است که از همکاری با این شرکت منصرف شوید.
- یک رئیس تعیین کنید
من همیشه میگویم «شتر یک اسب بوده که توسط یک گروه طراحی شده!» علت این که طراحی بسیاری از وبسایتها بد بوده این است که طراح آنها چندتاست.
برای این که از یک فاجعه جلوگیری شود، حتما یک مدیر یا رئیس انتخاب کنید. کسی که صدای مشتری باشد و نظرات آنها را به گوش طراح برساند.
استراتژی بازطراحی وبسایت
استراتژی یعنی مراحل رسیدن به هدفی که شما قصد انجامش را دارید. استراتژی بازطراحی وبسایت شما تنها چند مرحله قبل از وبسایت جدید شماست. مراحل زیر میتواند در ایجاد استراتژی محتوا به شما کمک کند:
- طرح
- اهداف خود را مشخص کنید
- بودجهبندی کنید
- در خصوص دیگر سایتهای که برایتان جذاب هستند تحقیق کنید
- پرسونای مشتری خود را تعیین کنید
- منبع ترافیک حال حاضر خود را بیابید
- ضربالعجل تعیین کنید
- استخدام
- مقالاتی که در خصوص چگونه یک طراح استخدام کنید را بخوانید
- با 3 الی 5 شرکت طراح مصاحبه کنید
- فهمی کامل در خصوص فعالیت شرکت داشته باشید. مثلا کپیرایتینگ، برندینگ، خدامت سئو
- یک شرکت را انتخاب کنید
- کار
- برای کارهای خود یک مدیر یا یک مسوول انتخابی کنید
- نقشه سایت را تعیین نمایید
- محتوا گلوگاه کار شماست. ابتدا محتوای خود را منظم کنید
- اول از هومپیج خود شروع کنید
- اگر یک لوگو دارید و از آن متنفرید، الان وقت آن است که آن را عوض کنید
- گفتم که محتوا مهم است؟!
- آغاز پروژه
- به چک لیست بازطراحی محتوا توجه کنید
- با ایمیل به مخاطبین خود در خصوص بازطراحی سایت خبر دهید
- خبر بازطراحی را در پلتفرمهای اجتماعی اطلاعرسانی کنید
- میتوانید از کنفرانسهای خبری نیز بهره ببرید
- از A/B تست بهره ببرید
نکاتی در خصوص بازطراحی وبسایت
این نکات میتواند در بازطراحی تاثیر زیادی داشته باشد:
- ماشین زمان
وبسایت آرشیو دارای ماشین زمان است که طراحی گذشته تقریبا همه وبسایتها را دارد. از این وبسایت میتوان خط سیر طراحی گذشته یک وبسایت را رصد کرد.
- Ahrefs
اگر شما به دنبال بهبود سئوی وبسایتتان هستید، این ابزار بهترین است. Ahref به شما میگوید که چه کسانی به وبسایت شما میآیند و چه وبسایتهایی به شما لینک میدهند. این ابزار برای زیر نظر گرفتن رقبای شما نیز عالی است.
- is
با این ابزار میتوان تشخیص داد که هاست و دامنه یک وبسایت در کجا رجیستر شده است.
- اپ inVision
از این ابزار به منظور دادن فیدبک در خصوص موکاپها استاده میشود. سپس میتوان در لحظه بر روی موکاپها کار کرد و همانجا آنها را اصلاح کرد.
- پینترست
پینترست ابزاری مناسب برای پایش دیگر وبسایتها و خلق منابع باارزش الهام در حوزه بازآفرینی وبسایت خواهند بود. میتوانید یک پینبرد با نام«پروژه بازطراحی وبسایت» ایجاد کنید و آن را از تصاویر مفید مزین نمایید.
- CopyScape
کپی اسپیش ابزاری به منظور یافتن محتوای کپی شده شماست. با این ابزار میتوانید تشخیص دهید آیا کسی محتوای شما را کپی کرده است یا خیر.
- Hotjar
هاتجر نقش تعامل کاربر با وبسایت شما را مشخص میکند. نقشه های حرارتی، ضبط فعالیتهای کاربر، حرکت ماوس و تعداد کاربرها از جمله کارهایی است که هات جر انجام میدهد.
- Google Optimize
کار بازطراحی وبسایت شما هیچوقت تمام نمیشود. همیشه جایی برای تصحیح و ویرایش وجود دارد. یکی از بهترین ابزارهای برای این کار گوگل آپتیمایز است. در گوگل آپتیمایز میتوانید A/B تست داشته باشید و خبر خوب ان است که این ابزار رایگان است.
- Rev
همانطور که قبلا اشاره کردم مهمترین بخش بازطراحی وبسایت، محتوای آن است. راه حل ساده آن است که مشتری محتوا را ضبط کند و با ابزاری مانند Rev آن را تبدیل به متن کرد. البته میتواند از کیبرد جیبورد نیز به منظور تبدیل صدا به متن بهره برد.
- گرامرلی
گرامرلی نیز ابزاری مناسب برای ویرایش نوشته های شما و تصیحی گرامری و واژگانی آن است.
- اپ همینگوی
همینگوی به شما میگوید که متن شما در چه سطحی است و پیشنهادات ویرایش خوبی نیز به شما میدهد. امیدواریم یک وبسایت فارسی با خدمات همینگوی ایجاد شود.
- عکسهای آرشیو رایگان
چیدا کردن تصویر مناسب میتواند وقتگیر و هزینهبر باشد. اما وبسایتهای خوبی هستند که تصاویر مناسب زیادی دارند. برای مشاهده این فهرست تصاویر اینجا را کلیک کنید.
بازطراحی یک وبسایت چقدر طول میکشد؟
خب بستگی به بزرگی پروژه و توانایی مشتری در ارائه محتوای مناسب دارد. تعداد صفحات وبسایت و همینطور تمپلیت صفحات بیتا نیز از جمله عوامل تاثیرگذار هستند. اگر وبسایت شما دارای ده الی پانزده صفحه و همینطور سه صفحه بیتاست، تقریبا 6 هفته طول میکشد.
چکلیست بازطراحی وبسایت
این چک لیست میتواند شامل موارد زیر باشد:
- اهداف خود را تعیین کنید
- بودجه خود را مشخص نمایید
- حجم پروژه خود را مشخص کنید
- در خصوص طرح وبسایتهایی که دوست دارید تحقیق کنید
- برای پروژه خود یک مدیر تعیین نمایید
- محتوای خود را منظم کنید
- در خصوص شرکت های طراحی تحقیق کنید
- یک طراح استخدام کنید
هزینه بازطراحی وبسایت چقدر است؟
هزینه طراحی به زمان، سطح مهارت طراح و نتایج بستگی دارد.
در پایان باید گفت که بازطراحی وبسایت و همینطور تنظیم محتوای آن میتواند تاثیر زیادی بر تجربه کار شما داشته باشید. از این رو نیاز است تا به آن توجه زیادی داشته باشید.
این مطلب ترجمهای آزاد از تامزدیجیتال است
ممنون، عالی بود