CAR

نقش فزاینده خودروهای الکتریکی و انرژی خورشیدی در مهار سوخت‌های فسیلی

احتمالا استفاده از سوخت های فسیلی تا سال ۲۰۲۰ به پایان خواهد رسید. گرارشات نشان می دهد که کاهش قیمت خودروهای الکتریکی و همینطور انرژی خورشیدی می تواند سبب توقف تقاضای جهانی نفت و زغال سنگ تا سه سال آتی شود.
بر اساس گزارش منتشر شده در روزنامه گاردین، طی دهه آتی، سوخت های آلاینده احتمالا ده درصد از سهمشان را به انرژی خورشیدی و خودروهای پاک خواهند باخت.

به عبارتی دیگر، ده درصد از سهم بازار کافی است تا صنعت زغال سنگ ایالات متحده را دچار مشکل کند. در اروپا نیز، این صنعت به علت آماده نبودن در مواجهه با رشد هشت درصدی انرژی‌های تجدید پذیر طی سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ حدود صد میلیون دلار متضرر شد.
بر اساس مطالعات انجام گرفته، شرکت های بزرگ انرژی طبق معمول تنها به کسب‌و‌کار مرسومشان توجه کرده اند و توان گذار به جهان بدون کربن را دست کم گرفته‌اند. این مطالعات همچنین نشان می‌دهند که انرژی خورشیدی فوتوولتائیک (فوتوولتائیک، یکی از انواع سامانه‌های تولید برق از انرژی خورشیدی می‌باشد. در این روش با بکارگیری سلول‌های خورشیدی، تولید مستقیم الکتریسیته از تابش خورشید امکان‌پذیر می‌شود.) قادر است تا ۲۳ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تا سال ۲۰۴۰ و ۲۹ درصد از این انرژی را تا سال ۲۰۵۰ تامین کند. این میزان کافی است تا استفاده از سوخت زغال سنگ به طور کامل متوقف شود و میزان مصرف گاز طبیعی نیز به یک درصد کاهش یابد. با این وجود شرکت نفتی اکسون پیش بینی می کند که این مقدار تا سال ۲۰۴۰ به ۱۱ درصد برسد.

محققین نیز نشان دادند که ۳۵ درصد از حمل و نقل جاده ای در سال ۲۰۱۵ با خودروهای الکتریکی بوده است و این مقدار تا سال ۲۰۵۰ به ۶۷ درصد خوهاد رسید. این تحقیقات نشان می دهند که خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۲۵ تولید حدود دو میلیون بشکه نفت در روز را کاهش خواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *